Ayça Ayşin Turan Dizileri / Gizem P adlı kullanıcının Ayça Ayşin Turan panosundaki Pin ... : Ayça ayşin turan'ın rol aldığı diziler ve filmler

Ayça Ayşin Turan Dizileri / Gizem P adlı kullanıcının Ayça Ayşin Turan panosundaki Pin ... : Ayça ayşin turan'ın rol aldığı diziler ve filmler. Dizi sektörüne ilk olarak dinle sevgili ile başlayan ayça ayşin turan, hakan muhafız'da da rol almıştır. Ayça ayşin turan yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Ayça ayşin turan'ın dikkat çektiği ilk yapım 2014 yılında dahil olduğu karagül dizisidir. Biyografisine, 9 yıllık kariyerinin detaylarına ve hakkındaki tüm haberlere bak. Arıza dizisinin halide'si ayça ayşin turan kimdir?

Kısa bir süre önce arıza dizisinde halide karakterini canlandıran ayça ayşin turan, alp navruz ile başrolü paylaşıyor. Ayça ayşin turan kadın oyuncu türk. Ayça ayşin turan şimdilerde arıza dizisinde rol alıyor. 25 ekim 1992'de i̇stanbul'da doğdu. Ayça ayşin turan'ın rol aldığı diziler ve filmler

Ayça Ayşin Turan (Meryem Dizisi Meryem Akça) Oynadığı Diziler
Ayça Ayşin Turan (Meryem Dizisi Meryem Akça) Oynadığı Diziler from kimdir.tv
25 ekim 1992'de i̇stanbul'da doğdu. Bir netflix dizisi olan hakan muhafız'da da oynayan ayça ayşin turan, leyla karakterine can vermiştir. Gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim alan ayça ayşin turan, sinop belediye konservatuvarı'nda da ders aldı. Karagül dizisinde ada rolünü 4 sezon oynadı. Her oyuncunun parlak dönemli ve patlama yaptığı diziler ve filmler bulunduğu gibi aynı olay ayça aşin turan'ın da başına gelmiştir. Ayça ayşin turan yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 yılında sinop'ta dünyaya geldi. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur.

Rol aldığı dizileri ve filmleri ile tanınmaktadır.

Ayça ayşin turan yer aldığı güncel dizileri, oyuncunun son dizi projeleri. 25 ekim 1992, sinop) türk dizi ve film oyuncusudur. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur. Ayça ayşin turan yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Kısa bir süre önce arıza dizisinde halide karakterini canlandıran ayça ayşin turan, alp navruz ile başrolü paylaşıyor. İlk olarak 2007 yılında affedilmeyen adlı dizide 3 bölüm oynadı. İki taraftan da karadenizli olan turan'ın babası kastamonulu. 25 ekim 1992'de i̇stanbul'da doğdu. Arıza dizisinin halide'si ayça ayşin turan kimdir? Ayça ayşin turan kimdir ? Ayça ayşin turan türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Ayça ayşin turan ve aras aydın, altınsoylar dizisinden son tüyoları verdi!

1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide daha sonra karagül dizisi ve 2015 yapımı olan sevimli tehlikeli isimli sinema filminde rol almıştır. İki taraftan da karadenizli olan turan'ın babası kastamonulu. Ayça ayşin turan, o ses türkiye yılbaşı programına geliyor. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelmiştir. Ayça ayşin turan'ın rol aldığı diziler ve filmler

15 maddede Karagül'ün Ada'sı Ayça Ayşin Turan /6 - Radikal ...
15 maddede Karagül'ün Ada'sı Ayça Ayşin Turan /6 - Radikal ... from i.radikal.com.tr
Gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim alan ayça ayşin turan, sinop belediye konservatuvarı'nda da ders aldı. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide daha sonra karagül dizisi ve 2015 yapımı olan sevimli tehlikeli isimli sinema filminde rol almıştır. Aradığınız kriterlere uygun dizi arşivimizde bulunmuyor. Ayça ayşin turan ve aras aydın, altınsoylar dizisinden son tüyoları verdi! İki taraftan da karadenizli olan turan'ın babası kastamonulu. Babası kastamonulu annesi ise sinoplu'dur. Dizi sektörüne ilk olarak dinle sevgili ile başlayan ayça ayşin turan, hakan muhafız'da da rol almıştır. Güzel oyuncu ayça ayşin turan 25 ekim 1992 tarihinde sinop'ta doğmuştur.

Ayça ayşin turan kadın oyuncu türk.

Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Arıza dizisinin halide'si ayça ayşin turan kimdir? Hangi dizilerde oynadı yer aldığı projeler nelerdir son günlerin konuşulan ismi olmaya başlayan ayça. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelmiştir. Ayça ayşin turan kimdir, kaç yaşında? Biyografisine, 9 yıllık kariyerinin detaylarına ve hakkındaki tüm haberlere bak. Ünlü ismin şarkı söyleyeceği programa birçok ünlü isim katılacak. Ayça ayşin turan kimdir ? Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Sen de ayça ayşin turan için mesaj yaz. Sevgili' adlı diziyle başlayan ayça ayşin turan, ekran önündeki yolculuğuna 'karagül' dizisindeki ada karakteriyle devam etti. Ada masalı dizisinde derya karakterine hayat verecek olan güzel oyuncumuz ayça ayşin turan'dır. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan bingöl, yeditepe oyuncuları kadrosunda.

Ayça ayşin turan kadın oyuncu türk. Kısa bir süre önce arıza dizisinde halide karakterini canlandıran ayça ayşin turan, alp navruz ile başrolü paylaşıyor. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide daha sonra karagül dizisi ve 2015 yapımı olan sevimli tehlikeli isimli sinema filminde rol almıştır. Ayça ayşin turan aynı zamanda özcan deniz'in de sevgilisi olmaktadır. Ayça ayşin turan dizi kariyerini uzun süredir devam ettiren başarılı oyuncu karagül dizisinden oyunculuk teklifi almıştır.

Ayça Ayşin Turan on Instagram: " ️🌸#Repost @alirizaozdemir ...
Ayça Ayşin Turan on Instagram: " ️🌸#Repost @alirizaozdemir ... from i.pinimg.com
Ada masalı dizisinde derya karakterine hayat verecek olan güzel oyuncumuz ayça ayşin turan'dır. Ayça ayşin turan yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Ayça ayşin turan, ada masalı dizisi ile hayranlarının karşısına çıktı. Ayça ayşin turan dizi kariyerini uzun süredir devam ettiren başarılı oyuncu karagül dizisinden oyunculuk teklifi almıştır. Gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim alan ayça ayşin turan, sinop belediye konservatuvarı'nda da ders aldı. Ayça ayşin turan'ın dikkat çektiği ilk yapım 2014 yılında dahil olduğu karagül dizisidir. Ünlü ismin şarkı söyleyeceği programa birçok ünlü isim katılacak. Ayça ayşin turan kadın oyuncu türk.

Rol aldığı dizileri ve filmleri ile tanınmaktadır.

Ayça ayşin turan şimdilerde arıza dizisinde rol alıyor. Karagül dizisinde ada rolünü 4 sezon oynadı. 25 ekim 1992'de i̇stanbul'da doğdu. Ayça ayşin turan türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Muhafız dizisinde leyla karakterine hayat veren ayça ayşin turan, 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve akrep burcudur. Gazanfer özcan ve gönül ülkü tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim alan ayça ayşin turan, sinop belediye konservatuvarı'nda da ders aldı. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan bingöl, yeditepe oyuncuları kadrosunda. 1992 yılında sinop'ta dünyaya gelen ayça ayşin turan 2011 yılında dinle sevgili adlı dizide daha sonra karagül dizisi ve 2015 yapımı olan sevimli tehlikeli isimli sinema filminde rol almıştır. Ada masalı dizisinde derya karakterine hayat verecek olan güzel oyuncumuz ayça ayşin turan'dır. Ayça ayşin turan kadın oyuncu türk. Ayça ayşin turan, 25 ekim 1992'de sinop'ta doğdu. Ayça ayşin turan yer aldığı güncel dizileri, oyuncunun son dizi projeleri. Her oyuncunun parlak dönemli ve patlama yaptığı diziler ve filmler bulunduğu gibi aynı olay ayça aşin turan'ın da başına gelmiştir.

Muhafız dizisinde leyla karakterine hayat veren ayça ayşin turan, 167 metre boyunda, 47 kilo ve akrep burcudur ayça ayşin turan. Şimdiye dek birçok sinema filmi ve dizide rol aldı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama